Pentru noi, un nume, pentru ei, MAMA!

Trei băieți și o fetiță de doar 8 săptămâni o așteaptă împărțiți între două familii inimoase spre a reveni acasă, pentru că încă de la sfârșitul lunii noiembrie, Svetlana se află în spital cu grave probleme de sănătate, trecând prin mai multe operații și luptând din răsputeri, cu răbdare și credință spre a-și putea stânge copiii în brațe.

Medici și asistente cu inimă bună se luptă pentru viața ei la Secția de Politraumatologie a Spitalului Județean din Timișoara, la aceste eforturi adăugându-se rugăciunile noastre, însă nu putem trece cu vederea cele patru suflete nevinovate care au nevoie de cele de trebuință spre a nu deveni o povară pentru inimoșii oameni care i-au luat în grijă. Oameni simpli, care din puținul lor au învățat să dăruiască, să împlinească și să iubească.

Să fim și noi asemenea lor!

Voluntari ai Asociației vor merge până în localitatea Rusca Montană spre a duce cele de trebuință acestor copii în vârstă de 8 săptămâni, 10, 12 și 14 ani, ducând în felul acesta și câte o mică bucățică din sufletul vostru către ei și mai ales către cer!

Donațiile se pot face în contul Asociației RO69BRDE360SV66342483600 deschis la BRD Timișoara

Dumnezeu să vă binecuvinteze!

Aveți o întrebare?