Cuvintele sunt sărace atunci când dorim să exprimăm trăiri sau sentimente, însă cuvântul acesta simplu, dar atât de puternic, “Mulțumesc!” reprezintă un mod frumos și adevărat de a ne arăta recunoștința.

De aceea, vreau să vă mulțumesc tuturor celor care ați dorit ca în palmele dumneavoastră să primiți inimi de copii, spre a aduce un zâmbet și o bucurie unor suflete sărmane! Vă mulțumesc pentru dragostea și dăruirea de care ați dat dovadă! Vă mulțumesc pentru inima pe care ați deschis-o în aceste vremuri și vă mărturisesc faptul că sunteți binecuvântați! Atât cei care ați primit scrisori, cât și cei care ați dorit, dar nu ați primit.

Dumnezeu vede inima fiecăruia și după măsura inimii se socotește binecuvântarea Sa!

Vă mărturisesc faptul că am împărțit in jur de 160 de scrisori și cu toate acestea mai avem în jur de 100 de cereri din partea dumneavoastră, însă nu mai avem, deocamdată, alte scrisori.

De aceea, văzând dorința fiecăruia de a ajuta și ținând cont de faptul că ne-am ocupat de ce înseamnă haine, jucării, dulciuri, am hotărât să nu neglijăm nici educația.

Așadar extindem această campanie pentru achiziționarea de tablete spre a ajuta copiii care nu au acces la școala online, să participe și ei, asemenea colegilor, la sistemul acesta de învățământ datorat situației sanitare în care ne aflăm.

Donațiile se pot face în contul Asociației, urmând ca noi să ne ocupăm de achiziționarea și distribuirea acestor tablete către cei care au nevoie.

Dumnezeu să vă răsplătească așa precum știe El!

Aveți o întrebare?