Mă adresez dumneavoastră cu emoții și cu o apăsare sufletească, deoarece am început o campanie de colectare a unor scrisori către Moș Crăciun pe care copiii “cu mai puțin” le-au scris.

Știți ce și-au dorit? Dulciuri!

Majoritatea asta și-au dorit... și un brăduț!

Aș vrea să va dau un exemplu de o mamă de doar 16 ani. Copil cu copii!

Știți ce-a cerut?

Pamperși și... un brăduț! Atât!

Când, iată, în lumea aceasta, dragii mei, nu ne mai săturăm! Nu ne mai ajunge nimic, nu mai știm ce să luăm sau ce să cumpărăm, unde să alergăm și suntem tot mai nemulțumiți!

De aceea, vă îndemn să luați câte o scrisoare lăsată de acești copii, pe care bineînțeles că nu am lăsat-o așa, adică nu ne vom duce la ei doar cu un brăduț, ci cu ajutorul câtorva oameni de suflet cu care am înființat Asociația, am reușit să aflăm numărul la ghete, la pantaloni, la bluzițe și bineînțeles, sa punem și o jucărie și ceva dulce. Să punem ce putem pentru un copil pe care ni-l asumăm în această perioadă. Pentru că așa cum punem, tot așa vom și primi!

Dacă punem cu dragoste, Dumnezeu ne răsplătește cu dragoste, iar dragostea se exprimă prin puterea de a te lăsa pe tine pentru celălalt, de a renunța la timpul tău și la problemele tale, măcar un ceas-două pentru a-l avea în grijă pe celălalt!

Trăim vremuri grele și cred că e vremea să ne luptăm mai mult pentru cei care au nevoie, iar eu vă mulțumesc, rugându-l pe bunul Dumnezeu să vă dăruiască tuturor milă și putere spre mântuirea voastră, a cele dragi ai voștri și mai ales pentru sufletele care, vreau sa vă spun, atunci când primesc ceva nou... e ceva nou!

Mai mereu ei primesc second-uri, de la cei care nu mai au nevoie și cu bunăvoință le dăruiesc, iar ei se bucură de “faramiturile” ce cad de la masa altora. Însă, va mărturisesc, ca atunci când văd ochii celui care primește ceva nou, doar al lui, Cerul întreg se vede în acei ochi!

De aceea, deși am împărțit in jur de 60 de scrisori, am mai primit in jur de 40. Cei care doriți o scrisoare, vă rog să mă contactați și veți avea ocazia de a aduce un zâmbet și un gând de recunoștință din partea unui copil.

Vă mulțumesc și vă îmbratișez cu drag!

Preot paroh, Marius Șonea
(fragment din predica de Sfântul Nicolae)

Aveți o întrebare?