Parohia ortodoxă română Giroc
Biserica Sf. Dimitrie
Parohia ortodoxă română Giroc
Biserica Sf. Dimitrie

Blândețea și  răbdarea, dragostea și dăruirea până la cea din urma suflare de viață sunt tot ceea ce mai putem aduce înaintea sufletelor noastre atunci când ne îndreptăm gândul spre tine, fiu duhovnicesc, prieten și colaborator devotat al parohiei noastre

De acum înainte, bradul bisericii nu va mai fi împodobit de tine, pentru că Dumnezeu te-a ales să-I împodobești Împărăția Sa chiar în această perioadă a Nașterii Domnului Hristos. Hramul Bisericii nu va mai avea parte de dăruirea și dragostea cu care te-ai implicat în fiecare an, pentru că de azi înainte, Sf Dimitrie te va purta în ceruri, așa precum tu, suflet bun, ai purtat atâtea pentru ceilalți. Răspunsurile Liturghie vor fi mai sărace și tot ce înseamnă viața parohiei noastre va avea un minus la un mare plus pe care tu l-ai adus împreună cu întreaga ta familie!

Îți suntem recunoscători pentru tot și-ți aducem mulțumire prin rugăciune și pomenire în Sfânta Biserică pe care ai iubit-o și pentru care te-ai dăruit atât, rugând pe Bunul Dumnezeu să te așeze acolo, în Împărăția Sa cea Cerească unde toți drepții Săi se odihnesc!  

Mulțumim!
Preot paroh,
Marius Șonea

Slujba de înmormântare va avea loc duminică, 23 decembrie 2018, începând cu ora 13.00

Aveți o întrebare?